آ
-
آراستگی
نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
-
آراستگی حلال
نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
ا
-
ارتقاء سلامت
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
-
اصاله الطهاره
بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
-
اصل طهارت
بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
-
اصل عملی
بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
-
اعتبار
پژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
-
الگوی ارزیابی کیفیت
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
-
امنیت غذایی
بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
-
ایمنی غذا
طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
-
ایمنی غذایی
بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
-
ایمنی و بهداشت فرآوردههای غذایی
ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
ب
-
باور و تعهد مذهبی
ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
-
برچسبگذاری موادغذایی
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
-
بندپایان و دوره معاصر
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
-
بهداشتی
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
پ
-
پارادیپلماسی
تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
-
پزشکی حلال
شاخصهای گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]
-
پساکرونا
تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
-
پوشاک حلال
مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
-
پیش نیاز های حلیت
الزامات تولید فرآوردههای لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
ت
-
ترکیبات شیمیائی
تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
-
تغذیه حلال
بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
-
تغییرات میکروبی
اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
-
تفکیک مسئولیت
مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
-
تقویت
تأثیر روزی حلال در تقویت عزتنفس [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 27-42]
-
تهران
بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
-
توتال فنول
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
تیلاپیا
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
ج
-
جیره غذایی دام و طیور
تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
ح
-
حشرات
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
-
حشرات خوراکی
تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
-
حلال
گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
-
حلال
الزامات تولید فرآوردههای لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
خ
-
خامه
بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
-
خرچنگ
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
د
-
داخلی
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
دین
تأثیر روزی حلال در تقویت عزتنفس [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 27-42]
ذ
-
ذبح حلال
اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
ر
-
رابطه استناد
مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
-
رتبهبندی
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
-
رضایتمندی روانی
مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
-
رهبانیت
چگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
-
روزی حلال
تأثیر روزی حلال در تقویت عزتنفس [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 27-42]
-
روش PCR
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
روش PCR
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
ز
-
زعفران
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
-
زیبایی شناسی
مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
س
-
سازهانگاری
تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
-
سالمون
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
سفر
چگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
-
سلامت حلال
شاخصهای گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]
-
سلامت معنوی
مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
-
سیاحت
چگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
-
سیاست غذایی
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
ش
-
شبیه سازی
شاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
-
شمارش میکروبی
بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
ص
-
صنعت غذای حلال
تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
-
صنعت گردشگری
گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
ظ
-
ظرفیت آنتی اکسیدان
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
ع
-
عزت نفس
تأثیر روزی حلال در تقویت عزتنفس [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 27-42]
-
علامت بازرگانی حلال
پژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
-
علمی
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
-
عوامل موثر در گردشگری حلال
گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
غ
-
غذای حلال
شاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
-
غذای حلال
طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
-
غذای سالم
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
ف
-
فائو
بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
-
فرآوردههای شیری
الزامات تولید فرآوردههای لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
ق
-
قاعده طهارت
بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
-
قاعده فقهیه
بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
-
قرآن
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
-
قوانین و الزامات
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
ک
-
کادر درمان
مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
-
کالای حلال
پژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
-
کپسولهای ژلاتینی
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
کپسولهای ژلاتینی
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
-
کلونینگ
شاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
-
کنترل کیفیت
طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
-
کوسه
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
کووید-19
تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
-
کیفیت گوشت
اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
گ
-
گربهماهی
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
-
گردشگران مسلمان
گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
-
گردشگری حلال
چگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
-
گردشگری حلال
گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
-
گردشگری حلال
شاخصهای گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]
-
گردشگری سلامت
شاخصهای گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]
م
-
ماءالشعیر
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
ماهی مرکب
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
-
محصولات حلال
پژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
-
محصولات سنتی
بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
-
مد
مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
-
مدل معادلات ساختاری
طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
-
مسئولیت
مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
-
مصرفکننده
ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
-
منابع انسانی
نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
-
میگو
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
ن
-
نشان حلال
پژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
-
نشان حلال
ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
-
نشان طیب
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
-
نظام 5s
نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
-
نظریه تقصیر
مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
-
نگرش
ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
و
-
وارداتی
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
ویژگیهای حسی
اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
-
ویژگیهای شیمیایی
اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد